zaterdag 22 december 2007

Beef tip


Voor alle duidelijkheid: ik post allen maar als er wat te melden valt, als er "wat gebeurt". Maar vandaag veel te melden.


Vandaag gebeld door iemand die 2/3 kilo Argentijns "Beef" gekregen had. Wat je daarmee moet doen.
Tsja, als ik het niet kan zien, dan wordt dat moeilijk. "Beef". Rundvlees? Biefstuk?

Uhh, tip.
Snij een stuk af, snij in tweeën, bak rondom bruin in boter. Proef één stuk. Mooi te eten? Dan is het biefstuk of mooi stoofvlees (fijne lende of zo). Niet mooi? Dan is het stoofvlees wat lang moet stoven.
Maar goed. Goed te eten: bak tweede stuk alsof het een "goed doorbakken biefstuk" moet worden.
Redelijk te eten: biefstuk. Te taai? Stoofvlees, iets tussen mooi en lang-stoven stoofvlees in.