dinsdag 11 augustus 2009

11-08


Recessie.
Ik weet niet hoe het in Nederland gaat, maar hier gaat het in alle sectoren voor de wind. Ook trouwens het OG in Londen, las ik. Horeca werd niet genoemd, maar ja, dat beweegt moeilijker lijkt me. De toeristen hebben het grootste deel van hun uitgaven iha. al enige tijd geleden uitgegeven. En nou zouden ze in een hotel willen zitten maar ja, die camping is betaald.
Tot zover uw economisch medewerker.



Kenzo

Google gisteren op vrijwilligersorganisatie / bordeaux. Vond iets, noteerde het adres, niet op mijn kaarten te vinden, VVV (waar ze ondertussen voor me een routekaart van de Compostella-route door Bordeaux gevonden hadden; kom ik op terug), "Die straat bestaat niet". Google weer, duik er dieper in, Bordeaux-wijk in Quebec. Vive le Quebec libre!



Bij m'n aanvullende verzekering geweest, foto's Place de la Bourse, Cybercafé, voor m'n middageten helemaal naar de overkant van de rivier omdat de broodjes daar zo ongelofelijk lekker zijn, brood zelf en vulling, Cantal - tomaat - bittere sla - ui - pesto.



Recept
18e eeuwse Engelse fruitsalade
Aten we ooit bij de Eetclub dus misschien postte ik het al maar dat kan ik hiet op dat terrasje van dat lekkere broodje niet nagaan.
Zet flink sterke Earl Grey thee en laat koelen;
Marineer er een uur of twee, drie stukjes fruit in, alles behalve banaan.
In de 18e eeuw hadden ze het niet maar Nashi en Sharon smaakt er uitstekend in.