zaterdag 21 januari 2012

Cola-shit


van de vent met de goorste kop van Nederland hier (alle links hier in een nieuw venster).

Hij vergeet NB de ingrediënten, de kwaker.
1,5 l. Cola
2 uien
Halve bol knof
Schil/sap 1 sinaasappel
Idem 1 limoen
1 sereh
1 eetlepel Corrie Anderzaad
2 lomboks
1 kaneel
Iets foelie
Stuk gemberwortel
Dark soy
Boter

Kwaak!

Ff een paar Youtubes zoeken. Als ik ze vindt...

Costa Concordia, bezopen en met 'n stijve tegen de rotsen, woehahahaha!
Niet veel interessants te vinden. Zie hier, hier en hier.

Take Five hier, volgens Brubeck zelf de beste niet-reguliere uitvoering.

Zag gisteren die Hughes film, Aviator.
Heel aardig, ondanks dat het niet écht duidelijk is, en dat het uren voort moddert.

Hij dronk alleen melk.
En rookte -natuurlijk- niet.
Kwam in een enorm domme familie terecht, waaraan hij -en ik met hem- zich ergerden.

Maar ja, moddert alsmaar door...

Hercules H4 (van hout!) hieronder.

Hercules H 4

Hoorde van C. over boek Ingrediënten, met heel veel foto's van, jawel, culinaire ingrediënten.
Zoek op ingredienten + cox. Of zoek bij Boekwinkeltjes.

En wat is dit nou weer?

Wat een tuig trouwens, bij De Slegte.
Dat boek Ingrediënten staat er vijf keer op, vier keer voor 22,50, een keer voor 17,50.
Je bestelt dat 17,50 boek, "Fout op pagina", maar ja, daarna is dat 17,50 boek wel weg uit de lijst...

Stiekemerds...

Nijlbaars

Recept
Eindelijk zeg...
Nijlbaars met groenten
Maak een ovenschotel van diverse stevige groenten (paprika, ui, courget, aubergine...), besprenkeld met olijfolie (en daarna natuurlijk omgeschept) en gekruid met groene kruiden, peper en zout.
Bak de groenten in een hete oven tot bijna gaar; schep regelmatig om.
Voeg vloeistof toe aan de groenten om het iets sauzig te maken (bouillon, wijn, tomatensap..); breng eventueel op het vuur aan de kook.
Snijd dikke filets van nijlbaars in blokjes en pocheer ze bij de groenten.
Roer wat half pikant paprikapoeder door het mengsel en proef op zout.



(Gisteren 950+ pageviews...)