zaterdag 14 januari 2012

En dit is de post van vandaag.


Maar ja, ik ben natuurlijk uitgeluld na die post van gisteren...

Ja, dat ik inkopen voor de Meurette heb gedaan. Goh!
En bij U. theegedronken. En dat d'r moeder zegt Ik ben de moeder van U. en dat ik zeg Nou, dat kan je wel zien mevrouw... Goh.

Dus maar een foto's-van-inkopen post. Daar gaan we.

peppadew

Peppadew. Lekker spul hoor. Maar wat een rare naam voor Italiaans spul...

meurette ingrediënten

De ingrediënten voor de Meurette.

Brabants worstenbrood

Brabants worstenbrood, door de slager in Geertruidenberg -natuurlijk- zelf gemaakt.
Daarvoor zou je eens bij die Sleurslager in Zuidhorn moeten aankomen...
(Ik kwam er laatst langs, keek in de etalage, ging naar Groningen, kwam daar langs een Sleurslager, keek in de etalage, en wat dacht u?)

Belgisch worstenbrood

Belgisch worstenbrood. "Open kontje".
Die Brabantse zijn om mee te nemen voor de buuf, die Belse eet ik morgenavond, met die Colmans mosterd.



Balkenbrei. Voor thuis en voor H.

Zult. Eigengemaakt weer, dat spreekt van zelf...

Eigengemaakte zult. Dat eigengemaakte, dat spreekt hier natuurlijk voor zich...

Pittige_uien

Pittige uien. Wat is dat nou weer?

Proeven we thuis.

Loewensenf, Duitse mosterd

Löwensenf. Oók heerlijke mosterd.

Ennuh, post van L.

Dag Maarten, potverdorie mijn computer is een week lang kapot geweest en nu gerepareerd en nog geen donder waard. Ik flikker hem het raam uit. Dat zijn twee daken, een koel/vriescombinatie, een verwarmingsketel, een computer, er komt geen eind aan. Heb je met die oude troep, het gaat kapot.
Fijne dagen wens ik je daar in Geertruidenberg, zak eens een keer meer zuidelijker af, hier is het ook leuk, dag, L


Ikkommeraan!