zondag 10 mei 2015

Taart!




Gluten-vrij


Dat wil zeggen, het begon met dit hier (alle links hier in een nieuw venster).

Uhh, wel in de hoek van dat populaire gelul van gluten en lokaal geproduceerd en meer groenten en met respect voor dit en dat, en E-nummers en ADHD en zo, en het hele dier zeg maar, maar dan wel weer minder dier toch wel, maar goed, ik stuurde het door aan een gluten-vrij persoon die niet lactose-vrij hoeft te eten.

Ik kreeg de foto's en ik zeg Hoe smaakte het?

Was goed gelukt.
Wel echt een bom.
Volgende keer doe ik er denk ik iets minder suiker in.
Misschien had ik kleine eieren...
Maar iig voor herhaling vatbaar.

Ook echt makkie te maken.
Groetjes
H

Ik zeg Ja, goed eieren en goed kloppen
En die sojaroom dat kan natuurlijk crème fraiche worden.




Was wel goed geklopt.
Er mocht van mij alleen wel tikje minder suiker in.
We hadden slagroom gedaan. Was heerlijk.
Creme fraiche kan ook nog wel een keer.
Warme soufflé. Met koude slagroom en koude aardbeien.
Was een fijne combi van warm en koud.

Ik zeg O zo ja, ik las wat verkeerd. Die room gaat erover, niet erdoor.
Dan moet je sour cream nemen...
Ben runderwangen aan het stoven in Porter bier... God wat wordt dat lekker... Het vlees én de bouillon...

Ja idd sour cream kan ook wel eens.
Nou dit was fijn iig.
Wel een flinke unit.
We hebben de helft naar de buren gebracht.
Zonde als hij niet warm gegeten wordt.

Ik zeg Dat recept, zie ik nu, is voor 8 - 10 personen...

Had ik wel gezien...
Vandaar de buren de helft gebracht...