woensdag 15 juli 2015

Culinaire post



Busiate


Culinaire blogs en zo



America's Test Kitchen


Gerei voor het werken met vlees zie hier (alle links hier in een nieuw venster)

Gerei voor grillen en BBQ zie hier

Amerikaans keukengerei zie hier

Gietijzeren keukenspul zie hier

Houten keukengerei zie hier



Casarecce


Eetsnob


Kalfsragoût zie hier

Tonijncarpaccio zie hier



Kokswereld


Cannelés (en dus niet canalés ja!) maken zie hier

Croquembouches staat er onder



Castellani


Diversen


Zie de Zwei Brüder hier

En hier

Waanzinnig mooie visafdeling ook


Westland Peppers zie hier


Slurp! zie hier


Natuur en Milieu zie hier


New herring bij de Oysterbar zie hier


De Werkbij zie hier


Verse Oogst zie hier



Malloreddus


Weekend


Gin and Tonic zie hier


Verkoelende ijsjes zie hier


Mosselen-misverstanden zie hier

Mosselen kopen en bewaren zie hier


Bio dit en bio dat zie hier


Pizza zie hier


Vis zie hier


BBQ special zie hier



Strascinati


Weekend weekmenu's


Zie hier

Zalm met basilicum en knoflookboter...


Zie hier

Waterkerssalade met sinaasappeldressing...


Zie hier

Crème brulée met frambozen

En pladijs dat is schol


Zie hier

Inktvisringen met limoen en raketsla...


Zie hier

Mosselen met cognac-roomsaus en tijm



Strozzapreti


Ter compensatie nog even wat ontiegelijk gezeur

Zie hier

Paul Rozeluller...