zaterdag 2 juli 2016

Feest!



Dit was gisteren


Vandaag dus de 4000ste post!!



Groot feest


2004 Dom Perignon


2010 Domaine Meo-Camuzet Clos de Vougeot Grand Cru


2012 Pavillon Rouge Château Margaux


Het kost allemaal wat maar dan heb je ook wat, toch?!



(Ik ga verder met die Osnabrück inkopen)



Waw bij die wijnen!


Platte oesters, Blinis met zure room en Sevruga...


Spinkrab (in het schild, in de oven), Quenelles van snoek (de saus daarbij wel met Anjou Coteaux de la Loire)


Een Côte à l'os à la bordelaise met veel merg...
Keuze uit Pommes alumette en Pommes Pont Neuf hahaha!
Paarse aspergekoppen, speciaal voor mij geproduceerd...


Ach ach ach...



Gedroogde perzik!
Van een Turk!
Er zijn ook goeie Turken!

(In Spanje heb je ook gedroogde perzik
Orejón, groot oor
Maar het wordt anders gesneden
Zie hier; alle links hier in een nieuw venster)



Wat maakten we allemaal mee?


Marieken eruit getrapt

Ja, kijk, je mag van alles hier, maar niet liegen...

Geen flauwekul van een foto van een nazi vlag en dan een foto van een schip met een mast waarvan je de top niet kan zien "en dus" zaten Juliana en Bernard op een schip met een nazi vlag


Een vego die in ene verdwenen was

Vrouw van iemand van Shell

Nigeria uitgevlucht, Chili, in ene weg


Een andere vego waar ik nog wel eens aan denk

"Als ik zwaar getafeld heb"


Toin de chauffeur schrijft niet meer...

Maar Loek wel weer!




O ja!

Al die door mij aangevallen culi-zeikerds!

Die proberen dan in te breken op mijn Google account
Hahahahahahahahaha!

Je ziet ze zitten...
Retteketet, Jonas en de Walvis (de Fluit en de Mossel), Smak, Vreugdeloos, Huivers, Hoepel, Kleynst, Kleuter Woutwijk, Broekbaard, Boesje, Meneer Watkletstons, Van Urmen...
God God God...

Gekraak van korsetten, geknars van kunstgebitten (dank Wim), allemaal fors uit de mond ruikend, roos en een jeukende hoofdhuid, vlekken in het aangezicht en een beslagen tong (dank Karel) van de ergernis...

Allemaal een hand in het klamme kruis en de andere aan de muis...
Gadverdamme!
En dat schrijft over eten!
Beuwark!
 
Mij spam proberen aan te smeren...
Nooit gehoord van PMail en trouwens te stom om ermee om te kunnen gaan...
Weet je hoeveel spam ik in de afgelopen vijf dagen gehad heb? Een, verdomd. Een!


Maar het allermooiste, het allerleukste, iets waar ik me dagelijks om moet verkneukelen, weten jullie wat dat is?

Dat is dat al die mislukt gebakken en ongare culinaire deegslierten (dank Gerard) enorrum graag mij eens aan de paal zouden willen stellen...

Maar ja, dat kunnen ze niet!

Dan krijg ik namelijk extra bezoek hier!

Hahahahahahahahahahahahahaha!

Heerlijk...



Ume


(Ik ooit een culi rubriek gaan schrijven?
Flikker op!
Dan kan ik niet meer tegen ze aan staan zeiken woehahahahahahahaha!)