zaterdag 10 december 2016

AH Erlebnis




Ik koop met regelmaat bij AH, dus dat moet geen slechte winkel zijn, toch?!
Retteketet kwaakt dat ze die "vieze Tilapia" niet wil, maar ze komt dagelijks bij AH hoor, de stiekeme nichta

Hierboven een rookoven van AH
Prima spul, redelijke prijs

Maar toch maar toch maar toch...
Uhh, het is net de Volkskrant
"Vroeger was ie katholiek / Een pijler van bedrog / Nu is ie niet meer Katholiek / Maar toch maar toch maar toch".
Hoor hier; alle links openen hier in een nieuw venster

En verdomd, ik heb het nou enkel over de Volkskrant: dat stiekeme achterbakse pissige, het zit er nog steeds in hoor! Nog steeds zijn alle azijnpissers daar niet uitgestorven!




Maar goed. AH dus.

Je krijgt er om de haverklap ontzettende shit gepresenteerd, naast al dat goede spul

Zie nou hierboven

Instructies exact opgevolgd
Niet te vreten
+ 2 minuten, niet te vreten
+ 2 minuten: gaar! Maar ja, lekker is anders...
Vieze schillige smaak...

En dat gekleuter met die "aardappeltjes"...



Lekker!


Maar wat een nep:
Smoothie flesjes die zo gemaakt zijn dat je ze alleen met bovenaardse krachten dicht kan draaien


Borlotti bonen huismerk
Zien er prachtig uit op het etiket
Wit, gespikkeld, dooraderd...Trek je het blik open, zitten er bruine bonen in...
God wat een nep...


En de onnozelheid over Pizza bianca
Wel "Pizza bianca" produceren maar dus niet weten wat het werkelijk is...


"Vlees fond"
Daar zit Godverdomme minder dan 0,3% vlees in!
En dat is varkensvlees ook nog
(Niks tegen varkens maar dat verwacht je niet)
(Jumbo: prima rundvleesspul!)



Deze AH wijnen zijn prima
Ook prijs / kwaliteit

Uhh, dat is ook weer zoiets
Hebben ze wat goeds, floep weg is het
Periquita dus (Setúbal schiereiland)


O ja!

Wat een nep!

Zie de foto hieronder

Zie die bruine "papier look" (100% plastic hoor)

Maar wat anders ook

Als je die kaas in zo'n gewoon pakje koopt uit zo'n koelmuur, dan kost die € 9,95/kilo
Maar koop je die (exact dezelfde!) kaas bij de "Versafdeling" dan kost het € 11,95...


Vroeger hadden ze goeie geraspte Gruyère
Nu hebben ze "Franse Gruyère"
Namaak dus, maar u raadt het al: duurder!

"Franse" Gruyère
Dan denkt de gemiddelde Nederlandse culinaire lul Oh! Frans! Dat moet goed zijn!


En o ja!

Imodium (ik kreeg de schijt van dat boek van Kleynst)
Apotheek € 1,20
AH € 4,95




Fleurie 2011
Uilenzeik

Verse tonijn
Een vuiler smaak is ondenkbaar

"Eetrijp" op pruimen
Je kon er een deuk in een deur mee gooien

Trouwens: de rest is dus niet eetrijp?
Waarom verkoop je het dan Godverdomme?
(Als je dat laat "rijpen" krijg je voze shit)

Herz Hongaarse salami
Vieze vette smakeloze troep

Appenzeller
Smaakte naar karton waar kaas op gelegen had

Nogmaals: ook goed spul hoor! Alleen je loopt continue tegen gruwelijke shit aan...




Hebben ze dit hierboven
"Aanbieding!"
Snork snork!

Je leest de vaagheid
Als je goed leest dan zie je: dat duurt maar even
Natuurlijk!
Die wijn is bijna om of ontwikkelt zich fout, en moet weg
Over een half jaar kan je het wegflikkeren, of beter: als je echt een goede smaak hebt dan drink je het nu al niet
Van links naar rechts was het duur en niet te zuipen...

Kwakwa over "normale prijs", maar ze hebben die wijn nooit verkocht en verkopen die ook later niet meer...

Van links naar rechts
1 en 2 slechte Bordeaux; 3 en 4 "Bordeaux" niet waardig
1 en 2 zurig en slap
3 enorm zware shit, alsof je de meest goedkope port drinkt
4 "dure" wijn zonder ook maar één enkel spoor van subtiliteit

(Uhh, kijk Hamersmaak en Kleynst: als je voor de krant schrijft, dan ken je zoiets natuurlijk nooit schrijven, dan ken je de waarheid niet schrijven. Nee, want dan adverteren die lui niet meer bij je, hahahahaha!...)


(Geef Hamersmaak of Kleynst een tientje en ze lullen de merlot uit Noordpolderzijl de hemel in!)